Passa al contingut principal
“Un país, una civilització, es pot jutjar per la forma que tracta als seus animals” - Gandhi

“La manera de valorar el grau d'educació d'un poble i d'un home és la forma com tracten els animals" - Thomas Edison


CAMPANYA SOLIDÀRIA

Des de l'associació ADAS (associació en defensa dels animals de Solsona) us volem animar a que col·laboreu en aquest projecte que es va iniciar amb Petits Fotografia.

Es tracta de sessions solidàries a disposició dels propietaris d'animals que tinguin ganes de tenir un record per tota la vida del seu animal de companyia.🐕🐩🐈
Aquesta campanya és una iniciativa de Petits Fotografia i l'objectiu principal és que les mascotes de la gent de la comarca siguin les protagonistes de le...s sessions fotogràfiques professionals per tal d'ajudar a animals que es troben en una situació difícil. Els propietaris dels animals obtenen un record del seu pelut i al mateix temps aporten un donatiu a l'Associació ADAS en Defensa dels Animals de Solsona.

De moment ja han passat unes quantes mascotes per l'estudi, però ens agradaria poder comptar amb la solidaritat de més persones amants dels animals i poder aportar un donatiu ben gran a la protectora de Solsona. Des d'aquí fem una crida a persones que tinguin no només gossos, sinó qualsevol animal de companyia, a participar o també a difondre la campanya, i agrair la col·laboració d'aquells que ja hi han participat.

Com funciona?
Per 25 € els propietaris tindran un record únic de la seva mascota: una sessió de fotos d'estudi, utilitzant attrezzo especial pels animals (col·labora Mans i Mànigues) i se'ls entregaran 5 fotos en format digital. Per cada sessió contractada es farà un donatiu de 5€ a l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona.

Com es pot contractar?
Trucant o enviant un whatsapp al 644 34 90 30 o escrivint un correu electrònic a petitsfotografia@gmail.com preguntant per les sessions solidàries amb la protectora. Es donarà cita per a fer la sessió a l’estudi de Petits Fotografia, situat a Solsona.

Sobre Petits Fotografia
Petits Fotografia és un estudi de fotografia situat a Solsona, al barri de la Creu Blanca. Treballem principalment amb llum natural, i estem especialitzats en reportatges fotogràfics de recent nascuts, embaràs, bebès, nens i famílies. Podeu trobar-nos al Facebook i a l’Instagram @petitsfotografia


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIKADO EN ADOPCIÓ . El nostre bombonet de xocolata busca una família que el vulgui adoptar. És un mascle de menys d'un any, extremadament carinyós (va al darrera com un gosset i es podria passar el dia dormint damunt les cames!). Segurament s'adapti fàcilment a conviure amb més animals, ja que no es mostra dominant amb altres gats. Està esterilitzat. És un gat 10! Contacte: 629 302 820 (whatsapp).  
Os acordáis de nuestro JACK, aquel peludo callejero que nunca conoció lo que era vivir en familia. JACK era un perro rescatado de las calles que deambulaba con su compi Colega. Era un perro desconfiado que no sabía que era un correa, lo que era una caricia, lo que era dormir en un lugar caliente en las temporadas de invierno. Afortunadamente siempre se pued e encontrar a buenas personas que tenga la paciencia y voluntad de compartir su cariño con estos animales que lo han pasado tan mal y no conocen otra cosa que la tristeza. Jack tuvo suerte y encontró una gran mujer que le ha enseñado lo que es ser querido, mimado y cuidado y ahora es el rey de la casa. Ha cambiado totalmente su actitud. Es más cariñoso, mas pijo,jijiji. Ha pasado de ser el peludo mendigo al peludo principito. Son estas historias las que nos dan esperanza en las buenas personas y darles oportunidades de ser felices a estos animales que con un poco de cariño te dan todo su amor y su lealtad. Todavía esperamos que much

GOLFUS

EL GOLFUS és un mascle de uns 5 o 6 anys aproximadament. És un gos molt bo i noble i es comporta molt bé tant amb mascles com amb femelles, especialment amb femelles!!!! Ai Golgus que ets un " golfu"". Passeja molt bé amb la corretja. No porta gens be això d' estar a la protectora, quan veu que marxes sempre es queda plorant tot i que de mica en mica es va acostumant, pero ell vol estar amb gent i una família. Vols ser tú aquesta família? Tindràs un company de per vida. ADOPTAT!!!! Per fí el Golfus, ara Travis, ha trobat a la família que l'estima amb bojeria.Ens expliquen que es porta genial i que estàn encantats amb ell. Per fí el Golfus ha deixat de plorar. Que siguis molt feliç bonic. Mireu quines fotos i  ens ha enviat la família. Ja li ha cambiat l' expresió de la cara. Ara sí que es veu feliç. Gràcies família!! Golfus et desitgem el millor petit!!! 

EL MEU GOS NO ÉS EL MEU FILL

EL MEU GOS NO ÉS EL MEU FILL El meu gos no és el meu fill. Estic farta de sentir la gent que diu “com no tens fills, el teu gos és com el teu fill” o “tractes al gos com un fill i no ho és”... Sé que no és el meu fill, és el meu gos. No sóc mare, no ho sóc, però tinc clar que el sentiment d'una mare cap a un fill no es pot igualar i no puc imaginar com serà. Tinc un gos, un gos al que adoro, sí, però és un gos. A diferència d'un fill, el meu gos mai es farà gran mentalment, no marxarà de casa o em cuidarà quan sigui velleta. No es farà independent ni vàlid per si mateix: sempre em necessitarà per poder menjar, beure o simplement fer esport. Mai serà adolescent i com, a més, tampoc parlarà, no escoltaré mai frases típiques d'un fill adolescent desllenguat com: “passo de tu”, “tu no m'entens”, “què pesada ets”, “no en tens ni idea”... i tampoc sentiré un “t'estimo”, “gràcies”, “et necessito”... No em jutjarà ni em questionarà les ide
En estas fiestas navideñas, todos los peludines del ADAS, escribieron una carta a los reyes y pidieron solo una cosa. UNA FAMILIA QUE LOS QUIERA. Desafortunadamente, de momento, sus deseos no se ha cumplido, pero tienen la esperanza de que este año se cumpla. Como nuestro peludo Spike, uno de los veteranos en la protectora. Este perro es uno de nuestros invisibles ya que es un tanto asustadizo, aunque desde que llego ha cambiado bastante, te busca para salir de paseo e incluso para que le des chuches o aun que otro mimo. Pero su mayor ilusión es encontrar una familia que lo sepa tratar y terminar de quitar ese miedo al abandono, al maltrato. Serás tu quien cumpla su deseo??? Contacta con nosotr@s al 674288720/ adasolsona@gmail.com Ven a conocerlo, no te arrepentirás!!!