Passa al contingut principal
“Un país, una civilització, es pot jutjar per la forma que tracta als seus animals” - Gandhi

“La manera de valorar el grau d'educació d'un poble i d'un home és la forma com tracten els animals" - Thomas Edison


FES-TE SOCI

Tu pots canviar el seu destí, col·labora amb nosaltres! 

No només els ajudes a ells. Amb la teva aportació fas possible que poguem continuar amb la nostra tasca de protecció i defensa dels animals més desfavorits.
Amb la teva quota o donació contribueixes al manteniment del nostre Refugi, en el qual ens fem càrrec, mantenim i busquem llar a molts animals abandonats cada any. La teva aportació es destina íntegrament a la cura directa dels animals. Aquesta protectora es finança principalment a través de les quotes dels seus socis, a més d'algunes petites donacions de particulars. Per això, necessitem la teva col·laboració. Tota quantitat, encara que sigui petita, ajuda.
Des d'un euro al mes, per a nosaltres i per a ells és un món.

Si vols fer-te soci posa't emplena el qüestionari que apareix a continuació i envia'ns-el per correu electrònic a l'adreça adasolsona@gmail.com o per correu postal a Carretera de Manresa número 67 de Solsona. Posteriorment ens posarem en contacte amb tu.
També pots contactar-nos a través d'Instagram i Facebook. 


Ajuda'ns a seguir salvant vides i unint famílies.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COOPER VOL TROBAR UNA LLAR PER ANY NOU!!! Aquest pelut es COOPER, un gosset jovenet d'atura que va arribar molt brut i al pél molt enmaranyat. Després de tractar algunes ferides que tenia i haver-li arreglat una mica el pel, ara es un altre. Ben alegre i carinyos, obedient i molt simpátic. Arà vol passar el Nadal i començar el any nou en una familia que le estimi i li doni una llar calent ple d'amor i carinyo. Seràs tu qui li donarà aquesta oportunitat?
Contacte: 674288720/adasolsona@gmail.com @ Associació en Defensa dels Animals de Solsona

CARTA D' UN GOS ABANDONAT

CARTA D' UN GOS ABANDONAT

Història d'un gos abandonat, explicada des del punt de vista del pobre gos durant la seva curta vida. És molt trista, però històries com aquestes es repeteixen diariament. Espero que més d'un es pensi dues vegades abans d' abandonar al seu gos després de llegir aquest relat:


1ra. Setmana. Avui vaig complir una setmana de nascut…! Quina alegria haver arribat a aquest món.

1 mes. La meva mama em cuida molt bé. És una mama exemplar!

2 mesos. Avui em van separar de la meva mama. Estava molt inquieta, i amb els seus ulls em va dir adéu, esperant que la meva nova “família humana” em cuidés també com ella.

4 mesos. He crescut ràpid; tot em crida l'atenció, hi ha nens a la casa que per mí són “els meus germanets”. Som molt inquiets, ells m'agafen la cua i jo els mossego jugant.

5 mesos. Avui em van renyar. La meva mestressa es va enfadar per que em vaig fer “pipi” dins de la casa; però mai m'han ensenyat a on ho haig de fer. A més dormo en una h…

EL MEU GOS NO ÉS EL MEU FILL

EL MEU GOS NO ÉS EL MEU FILL

El meu gos no és el meu fill. Estic farta de sentir la gent que diu “com no tens fills, el teu gos és com el teu fill” o “tractes al gos com un fill i no ho és”...

Sé que no és el meu fill, és el meu gos. No sóc mare, no ho sóc, però tinc clar que el sentiment d'una mare cap a un fill no es pot igualar i no puc imaginar com serà.
Tinc un gos, un gos al que adoro, sí, però és un gos. A diferència d'un fill, el meu gos mai es farà gran mentalment, no marxarà de casa o em cuidarà quan sigui velleta. No es farà independent ni vàlid per si mateix: sempre em necessitarà per poder menjar, beure o simplement fer esport.

Mai serà adolescent i com, a més, tampoc parlarà, no escoltaré mai frases típiques d'un fill adolescent desllenguat com: “passo de tu”, “tu no m'entens”, “què pesada ets”, “no en tens ni idea”... i tampoc sentiré un “t'estimo”, “gràcies”, “et necessito”...
No em jutjarà ni em questionarà les idees o les decisions. No em demanarà una …
Os acordáis de nuestro JACK, aquel peludo callejero que nunca conoció lo que era vivir en familia. JACK era un perro rescatado de las calles que deambulaba con su compi Colega. Era un perro desconfiado que no sabía que era un correa, lo que era una caricia, lo que era dormir en un lugar caliente en las temporadas de invierno. Afortunadamente siempre se puede encontrar a buenas personas que tenga la paciencia y voluntad de compartir su cariño con estos animales que lo han pasado tan mal y no conocen otra cosa que la tristeza. Jack tuvo suerte y encontró una gran mujer que le ha enseñado lo que es ser querido, mimado y cuidado y ahora es el rey de la casa. Ha cambiado totalmente su actitud. Es más cariñoso, mas pijo,jijiji. Ha pasado de ser el peludo mendigo al peludo principito. Son estas historias las que nos dan esperanza en las buenas personas y darles oportunidades de ser felices a estos animales que con un poco de cariño te dan todo su amor y su lealtad. Todavía esperamos que much…
GOKU EN ADOPCIÓ!!! Aquest petitó de 2 mesos, es un cadellet mix de terrier, que ha sigut abandonat a un hort ben espantat. Es un gosset molt carinyós i juganer que busca una familia que l'estimi com no ho va fer les males persones que el van deixar al carrer tan desamparat a la seva curta edat.
Contacta amb nosaltres i dona-li una oportunitat. 674288720 #cadell#segonesoportunitats#amorperruno@ Associació en Defensa dels Animals de Solsona