Passa al contingut principal
“Un país, una civilització, es pot jutjar per la forma que tracta als seus animals” - Gandhi

“La manera de valorar el grau d'educació d'un poble i d'un home és la forma com tracten els animals" - Thomas Edison


QUI SOMSom l'Associació en Defensa dels Animals de Solsona, una organització no governamental d'àmbit local, formada íntegrament per voluntaris i dedicada a la protecció i a la cura dels animals. El nostre finançament ve en gran part de les quotes aportades pels socis, padrins i simpatitzants, a més de donatius puntuals i dels diners aconseguits mitjançant les múltiples activitats que realitzem al llarg de l'any.

Defensem els Drets dels Animals i la seva integració de forma responsable i cívica en la nostra societat.

Des del moment en què estan a les nostres mans, iniciem la recerca d'una persona o família que pugui fer-se càrrec de l'animal de forma responsable, realitzant un posterior seguiment de l'adopció del mateix.


Ens ocupem de la seva manutenció el temps que sigui necessari fins a la seva adopció, també els procurem tota l'assistència veterinària necessària, amb la finalitat de que els nostres animals es trobin sempre en perfecte estat de salut.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

MIKADO EN ADOPCIÓ . El nostre bombonet de xocolata busca una família que el vulgui adoptar. És un mascle de menys d'un any, extremadament carinyós (va al darrera com un gosset i es podria passar el dia dormint damunt les cames!). Segurament s'adapti fàcilment a conviure amb més animals, ja que no es mostra dominant amb altres gats. Està esterilitzat. És un gat 10! Contacte: 629 302 820 (whatsapp).  
MANUAL BÀSIC PER A ADOPTANTS DE GATS (Versió resumida del manual complet. Autoria original Laura Trillo Carmona de Terapia Felina. Resumit per ADAS) 1. LA TRIA DEL GAT Enhorabona! Has escollit tenir un meravellós company que et donarà moltes alegries i experiències increíbles al llarg de la teva vida. La decisió entre tots La decisió de tenir un animal ha de ser acceptada per totes les persones que viuen a la llar que compartirà el gat, per a que sigui un membre més de la família i tots col.laborin en les seves cures i atencions. Has de tenir en compte que un gat pot viure fins a 20 anys, en els que la vostra vida canviarà molt, però el gat sempre estarà amb vosaltres passi el que passi, heu de ser responsables i conseqüents i tenir-lo sempre amb vosaltres. El millor de tot és que al seu costat aprendràs molt sobre tu mateix/a i la teva vida diària estarà sempre acompanyada d'un amic fidel. El més important a l'hora d'escollir Els gats de qualsevol ed
CARTA DE NAVIDAD!!! 📝 🎅 Estos mininos tan simpáticos han escrito la carta de Navidad y solo piden un hogar, una familia que los quiera. Estos dos hermanitos machos son todavía unos cachoritos que no conocen lo que es un árbol de Navidad   🎄 . Actualmente están en una casa de acogida temporal, pero el tiempo se agota. Serás tu quien le des la oportunidad de tener un hogar? Contacto: adasolsona@ gmail.com /   629 30 28 20 Cristina (whatsapp) # adopcionesresponsables   # felinosfelices   # felicesfiestas                                               
En estas fiestas navideñas, todos los peludines del ADAS, escribieron una carta a los reyes y pidieron solo una cosa. UNA FAMILIA QUE LOS QUIERA. Desafortunadamente, de momento, sus deseos no se ha cumplido, pero tienen la esperanza de que este año se cumpla. Como nuestro peludo Spike, uno de los veteranos en la protectora. Este perro es uno de nuestros invisibles ya que es un tanto asustadizo, aunque desde que llego ha cambiado bastante, te busca para salir de paseo e incluso para que le des chuches o aun que otro mimo. Pero su mayor ilusión es encontrar una familia que lo sepa tratar y terminar de quitar ese miedo al abandono, al maltrato. Serás tu quien cumpla su deseo??? Contacta con nosotr@s al 674288720/ adasolsona@gmail.com Ven a conocerlo, no te arrepentirás!!!

Milú

Busquem casa per aquest petit. Es diu Milú i té entre un i dos anys. És un gos molt simpàtic i divertit. A la protectora fa molt fred per aquests gossets. El vols ajudar? Adopta'l! ADOPTAT!!!     Gràcies família!!! Milú et dessitgem el millor petit!!!